THALION – “Algák szívéből eredő szépség.

Néhány szó a Thalion termékekről…

A Thalion neve már együtt jár azon fogalmakkal, mint elegancia, szépség, időtálló hatóanyagok használata, azaz az algák sokrétű ismerete.
A Thalion termékek sikerét elsősorban a bennük lévő vitaminok, és ásványi anyagok egész tárházának köszönheti, amelyek segítik a mérgező salakok ártalmatlanná tételét, védenek a szabadgyökök ellen.

A Thalion professzionális kozmetikai termékek magas koncentrátumú formulái eredményes otthoni arc- és testápolást garantálnak: táplálják, hidratálják a bőrt, használatuk során csökken a ráncok mélysége, a bőr újra feszessé és bársonyossá válik. Kíváló társ az alakformálásban is. Professzionális termékpalettájának köszönhetően, számos színvonalas kozmetikában vehetjük igénybe a bőrünk típusának, korunknak megfelelő arc- és testkezelést szerte Magyarországon.

Minden termék parabén-mentes: Nemrégiben nemzetközi kutatócsoportok munkáinak köszönhetően, újabb vélemények láttak napvilágot a tartósítószerként alkalmazott parabénről, miszerint a hormonháztartást megzavaró, esetleg mellrákot okozó, a nemzőszervek fejlődését hátráltató, allergén hatásaik is lehetnek.
Ezen ismeretek fényében állította le a Thalion gyártósorait és állt rá az új, parabénmentes termékpaletta gyártására. (Helyette egy a természetben is megtalálható aminosavból kinyert konzerválószert alkalmaz, biztosítva a termékek biztonságos használatát az érzékeny bőrű vendégek számára is).

Az algákat a tengerből való betakarításuk után nedves környezetben, az élő sejtek működését megőrizve szállítják a telephelyre és a begyűjtéstől számított 24 órán belül feldolgozzák. Az eredmény: tiszta, friss algakivonat a legértékesebb alkotórészekkel. 

A THALION termékek és kezelések arra az évezredes szimbiózisra épülnek, mely az élővilág és a tenger között az élet keletkezésének hajnalától a mai napig változatlanul fennáll. Az emberi vérplazmához hasonló összetételű tengervíz mellett a tengeri növények, az algák a szépség és a wellness érzés valódi forrását jelentik. 

THALION – A SPA-világ francia szakértője. Azonnal felszívódó kozmetikumok és látványos kezelések, természetes hatóanyagokkal és algákkal a világ legtisztább vizű tengeréből.