KEZELÉSEK FÉRFIAKNAK

A mesopenről és a tű nélküli mezoterápiáról bővebben itt, a Thalion márkáról pedig, amivel a kezeléseket végzem, itt olvashatsz.

Ezeken kívül a Hidrogénterápia és a CO2 Carboxy terápia is ugyan úgy végezhető férfiakon is.

Mezoterápiás kezelések:

Hajhullás kezelése mezopennel

A hajhullás megállítható ezzel a  kezeléssel, a hajhagymák megerősödnek ezáltal a hajszálak is, de az eredmény csak kb. 6 hónap után látható. Több hajszál nem lesz, de a hajhullás megáll és a meglévő hajszálak erősödnek. 3-4 hetente szükséges ismételni. Érdemes már az első hajhullás után elkezdeni.

Ennek a kezelésnek sajnos soha nincs vége, a következők miatt:

az androgén hajhullást a dihydrotesztoszteron (DHT) nevű nemi hormon okozza. A hajhagymák a hormon jelenléte miatt miniatürizáción, azaz elsorvadáson mennek keresztül. Az erre való “érzékenység” – tehát, hogy kinek a hajhagymája sorvad el a DHT miatt -, a férfiaknál genetikusan öröklődik, a nőknél bizonyos hormonváltozás (pl. változókor) váltja ki. A kezelés során olyan hatóanyagot juttatok be a hajhagymákhoz, ami megvédi a DHT-től, egy védőréteget képez a hajhagyma körül. Viszont ez a hatóanyag lassan, de felszívódik és ezzel megszűnik ez a védelem. Azért szükséges tehát legalább 4 hetente eljönni kezelésre, hogy a védelem folyamatos legyen.

Kezeklés hossza:
60 perc

Ára:
1 alkalom 14.500 Ft , először legalább 3 alkalom szükséges (heti 1), ez kedvezményesen 13.500 Ft/alkalom.
 
 
 
 

Kezeklés hossza:
50-70 perc

Ára: 16.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kedvezmény.

Feszesítő, bőrmegújító anti-aging kezelés

Az F-Lift & Face egy egyedülálló feszesítő, bőrmegújító anti-aging formula. Ez a hatóanyag koktél egy igazi áttörés a bőrmegújítás területén. Megelőzi a bőröregedést; semlegesíti a szabadgyököket, csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat, stimulálja a kollagéntermelést (a kollagén a bőr feszességéért felelős fehérje).

Hegkezelés

A régi pattanásokból (aknéból) visszamaradt hegek kezelése, melynek eredményeképpen a bőr teljesen megújul, simább lesz, a pórusok összeszűkülnek. Ezt a kezelést mezopennel végzem, tehát ez egy tűs kezelés, mivel a kollagéntermelés fokozásán alapul. Az elért eredmény fokozható, ha elektroporációval (tű nélküli mezoterápia) egészítem ki a kezelést, mert úgy maximalizálható a hatóanyagbejutás.

Kezeklés hossza:
50-70 perc

Ára: 14.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kedvezmény.

Kezeklés hossza:
60-90 perc

Ára: 16.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kedvezmény.

Bőrfiatalító, bőrmegújító anti-aging kezelés

Az F-XFC & Face egy nagyon magas hyaluronsav koncentrációjú és vitamindús hatóanyag bomba, amit elsősorban igénybevett, érett bőr kezelésére használunk. Erős antioxidáns hatású, hidratáló, öregedésgátló, különösen ragyogóvá teszi a bőrt és sugárzó természetes hatást eredményez. Ez a kivételes koktél erősen táplálja a bőrt, teltebbé, egészségesebbé teszi, védelmet biztosít.

Akne kezelése

A bőr faggyútermelése normalizálódik, a bőr megújul, kisimul. A bőrkezelő koktél gátolja az aknékért felelős propioni baktériumok szaporodását, erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik és gátolja a bőr kóros pigmentációját (foltosodását, elszíneződését), valamint elősegíti a bőrszövet megújulását. Alkalmazok egy professzionális, gyengéd hámlasztó szérumot is a kezelés során, amely glikolsavat és szalicilsavat tartalmaz. Ez eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket és segít visszaállítani a bőr fiatalos megjelenését.

Kezeklés hossza:
50-70 perc

Ára: 14.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kedvezmény.

Thalion tengeri hatóanyagos kezelések:

Kezeklés hossza:
80 perc

Ára: 13.500 Ft 
Bérlet vásárlása esetén kedvezmény.

Oxigénes feltöltő arckezelés

High-tech arckezelés,mert a hatékonyságot ötvözi a relaxállással, így a hatás is garantáltan 100%-os. Relaxáló, revitalizáló kezelés férfiaknak, mely hidratálja, újjáéleszti és feszesíti a bőrt. A revitalizáló pakolás és a speciális Thalion masszázs teszi teljessé a megújulást.

Tisztító-méregtelenítő arckezelés

Ez az arckezelés a megoldás a napi borotválkozás és szennyeződések miatti károsodott bőr számára. Tisztító, méregtelenítő arckezelés férfiaknak kombinált és zsíros bőrre. A kezelés normalizálja a faggyútermelést, csökkenti a gyulladásokat és újra ragyogóvá varázsolja a bőrt. A speciális Thalion masszázs teszi teljessé a megújulást. 

Kezeklés hossza:
60 perc

Ára: 12.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kedvezmény.