Egyéb Szolgáltatások

Szempilla, szemöldök szedés, festés

Ha igazán tartós és intenzív színű szemöldököt szeretnél, akkor a henna egy fantasztikus alternatíva a hagyományos szemöldökfestés és a sminktetoválás helyett!

A Mina Henna:

a henna Indiában őshonos gyógy- és festőnövény. A növényben található festő anyag megszínezi a bőrt, a hajat és egyéb, protein tartalmú anyagokat. A keleti kultúrában régóta használatos természetes bőr,  haj és szemöldökfesték. A henna feldolgozása és felhasználása Indiában évezredes hagyományokra tekint vissza, így mélyreható ismereteket és tapasztalatokat ötvözve született meg a Mina Henna. 

A Mina Henna egyedülálló, saját formulával rendelkező, eredeti indiai hennafesték, mely kiemelkedik versenytársai közül.

Miért használd a Mina Hennát?

  1. TARTÓS! A tartós szemöldökfestés csúcsa! A szemöldök és szempilla szálakon 5-6 hétig, a bőrön bőrtípustól függően 1-2 hétig tart!
  2. SZEMPILLÁRA IS! Természetes összetételének köszönhetően az egyetlen szempilla festésre is alkalmas henna festék.
  3. TERMÉSZETES! Minden termék oxidálószer- (pl. hidrogén-peroxid), ólom- és ammóniamentes. A felhasznált növényi nyersanyagok és feldolgozásuk megfelel a GMP előírásainak.
  4. GYÓGYHATÁSÚ! A henna gyógynövény bőrfertőtlenítő, regeneráló hatású, segíti a szemöldök és szempilla szálak növekedését és pótolja a szőrt a hiányos területeken.
  5. 8 SZÍN közül választhatsz! Biztosan találunk Neked megfelelőt!

Szempilla festés: 1.500 Ft, hennával 2.500 Ft
Szemöldök festés: 2.000 Ft, hennával 3.500 Ft
Szemöldök szedés: 1.000 Ft-tól