ARCKEZELÉSEK

hidrogénterápia

“A hidrogén az élet üzemanyaga.” 

– vallotta Szent-Györgyi Albert.

A molekuláris hidrogén a legkisebb és egyben legerősebb antioxidáns, ráadásul aktív oxigénnel egyesülve szervezetünk kiválasztó folyamatait segítő értékes vízzé válik. Egyetlen elemként képes áthatolni az agy-vér gáton is, védve agyunkat a károsodástól. A molekuláris hidrogén kimutatottan növeli a sejtek nedvességtartalmát úgy, hogy növeli a sejten kívüli nedvességtartalom sejtekbe való bejutását, ezért az egyik leghatékonyabb szövethidratáló anyag.

Az Aquasure H2 hidrogénterápiás géppel kiegészített kezelések igazi anti-aging bombák. Felturbózzák a szervezet antioxidáns szintjét, ezzel segítik a gyulladásos folyamatok megszűnését és gátolják az öregedési folyamatokat.

Hidrogénterápia a szépségért és egészségért 

Napjainkban rohamosan növekszik a szervezetünket terhelő szabadgyökök mennyisége. Légszennyezés, dohányzás, rossz minőségű kozmetikumok-, sminkanyagok és a helytelen táplálkozás, mind-mind hozzájárulnak testünk és egyben bőrünk idő előtti öregedéséhez.

A szabadgyökök támadásai erőteljesen érintik a sejthártyát, a proteineket és a DNS állományunkat. Lehet ez ellen a fokozott terhelés ellen hatékonyan védekezni? A válaszom, IGEN!

Japán és amerikai kutatások bebizonyították: a molekuláris hidrogén a legkisebb és egyben legerősebb antioxidáns, mely méreténél fogva képes bejutni a sejtek belsejébe és a szabadgyökökkel egyesülve vízzé válni.

Mik azok a szabadgyökök?

Párosítatlan elektront tartalmazó molekulák, melyek nagy intenzitással keresnek párt maguknak, tehát könnyen reakcióba lépnek más vegyületekkel, melyektől elektront rabolnak el.

Alapvetően a szervezetben végbemenő anyagcsere folyamatok során keletkeznek vagy pedig külső forrásból jutnak a testbe, pl. kipufogógáz belégzése, dohányzás, ionizáló sugárzás és erős napfény hatására. Mivel a szervezet egy remekül összerakott egység, így megtalálta a módját annak, hogy a szabadgyököket felhasználja saját céljaira. Az oxigén eredetűeket arra használja, hogy elpusztítsa velük a szervezetbe behatoló mikroorganizmusokat. Ha a kelleténél több szabadgyök kerül a testbe, akkor viszont az egyensúly felborul és a szabadgyökök pusztítása már nem csak a kórokozókat fenyegeti, hanem az ép sejtjeket is.

Mik azok az antioxidánsok?

Az antioxidánsok védőpajzsként működnek az ártalmas szabadgyökökkel szemben. Az egészséges szervezet elegendő antioxidánst termel ahhoz, hogy közömbösítse a szervezetben keletkező, illetve a környezetből bekerülő szabadgyökök pusztító hatását. A sejtek antioxidáns termelő képessége viszont egyéni szinten eltérő, és az életmódtól és életkortól erősen függő a mennyisége a testben.

A hidrogén a legerősebb antioxidáns 

Egyes antioxidánsok az által képesek semlegesíteni a szabadgyököket (+), hogy negatív (-) töltés átadásával megszüntetik azok gyök állapotát. Ilyen a molekuláris hidrogén is. Egyedülálló antioxidáns, mivel szelektív hatása a valóban ártalmas szabadgyököket semlegesíti csak. A H2 molekula, a legkisebb molekula méretét tekintve, így képes átjutni a „vér-agy” gáton, ezzel elősegítve a gyógyulási folyamatokat.

AQUASURE H2, vízterápia a bőrödért

Az AQUASURE H2 vízterápia a hidrogén peeling-toning (radírozó-feltöltő) egyedi technikáját ötvözi és használja. Az AQUASURE H2 technológia kozmetikai alkalmazása minden vendég számára, aki átesik a kezelésen, felejthetetlen élményt nyújt. Az AQUASURE H2 vízterápia javítja az egész bőr állapotát.

A hidrogénterápia főbb hatásai:

  • csökkenti a bőröregedés látható jeleit,
  • eltávolítja a bőrről a felesleges keratint,
  • táplálja, tisztítja és hidratálja a bőrt,
  • eltávolítja az öregedéséért felelős szabadgyököket a bőrből,
  • támogatja a bőr önmegújító folyamatait,
  • eltávolítja a comedókat (miteszereket) és a demodex atkát (sokszor ezek felelősek a rosceáért) a bőrből, normalizálja a pórusokat,
  • hatékonyan kezeli az aknés bőrt,
  • látványosan tonizálja és emeli az arckontúrokat,
  • eredményesen alkalmazható bőrfehérítésre,
  • fokozza a bőr anyagcsere aktivitását.
 
 
A Hidrogénterápia 20.000 Ft, de az ára változó, attól függ, hány lépést építek be a kezelésbe és hogy tisztító kezeléssel együtt alkalmazom-e.
 
Minden kezelésem teljes mértékben személyre szabott.