ARCKEZELÉSEK

Savas Hámlasztás

A savas hámlasztás egy kiváló bőrmegújító kezelés típus, ha érzékeny-piros-hajszáleres vagy pattanásos-aknés bőröd van, vagy ha ráncaid vannak, vagy foltos a bőröd, akkor ez Neked való kezelés!

4-5 alkalomból álló kezelés sorozat, aminek a végén egy puha, sima, kellemes tapintású, egységes színű és egységes bőrképet mutató bőr az eredmény.

Én kipróbáltam, minden évben legalább egyszer végig fogom csinálni a kezelést, mert már az első kezelés után gyönyörű sima lett a bőröm és a végén tényleg halványodtak a foltjaim, összeszűkültek a pórusaim, halványodtak a ráncaim. 

A BRA® peeling egy felületi hámlasztó, amely korrigálja a bőr felületén található hibákat: fakó, foltos elszíneződések, piros foltok, kitágult pórusok, a textúra és kontúr szabálytalanságai. Sikeres szeborreás bőrön is. Jelentős anti-aging hatással bír.

A BRA® -TCA (Biocell Rejuvenation Activator) egy fejlett technológiájú hámlasztó oldat. Biztonságos, hatékony. Szabályozott hámlasztás tele antioxidánsokkal. Ezeken felül a benne található C-vitamin stimulálja a kollagén szintézist.

Kezelések között és minden kezelés után 15 napig ne tedd ki a bőröd napfénynek, vagy mesterséges UV sugárzásnak! 

5 kezelés ajánlott, a kezelések között legalább 8 napnak el kell telnie, optimálisan 2 hetente lehet jönni. A hámlás bőrtől függően 4-6 napig tart.

9.000 Ft/alkalom