Egyéb Szolgáltatások

Szálankénti szempilla hosszabbítás

Ez a technika az, amely igazán kiemeli a tekinteted! Kiemeli a saját és vonzza mások tekintetét. 

A szálankénti szempillahosszabbítás során a saját pilláidra egyesével műpillákat ragasztunk. A műpillák lehetnek vékonyabbak és akkor többet tudunk feltenni (3 vagy több szálat) vagy vastagabbak és akkor kevesebbet (egy szempillára 1-2 vagy 3 szál műpillát). A vastagság és mennyiség függ a saját szempilláid minőségétől. A műpillák hossza függ a saját pilláid hosszától. Természetesen a saját pilláidnál hosszabb műpillákat ragasztunk, de nem sokkal hosszabbakat, hiszen nem szeretnénk, hogy a műpillák súlya rövidítse saját pilláid élettartamát. A rakott pillasor egyébként nem egyféle méretből áll, hanem 3-4 féle méretből, ahogy a saját pilláid is. Így lesz természetes íve, még akkor is, ha dús pillasort készítünk. Apropó dús! Halljuk az 1D, 2D… 6D kifejezéseket. Ezek a saját pillára ragasztott műpillák számát jelölik. 1D=1 szál saját pillára 1db műpilla kerül. 

Az általam használt ragasztó nem allergizál, egyébként nagyon kevés is elég 1-1 pillaszál vagy csokor odaillesztéséhez. Ahogy én dolgozom, a ragasztót nem is érzed, nem ragadnak össze a pilláid, a műpillák a sajátoddal együtt hullanak ki természetes módon, a saját pilládnak semmi baja sem lesz – természetesen ehhez az is kell, hogy vigyázz rájuk! Nem szabad pl. szempillaspirállal festeni, sőt, a legjobb, ha a szemhéjadat sem sminkeled, mivel a mindennapos sminklemosás során használt sminklemosó és korongvatta oldhatja, kiránthatja a műszálakat vagy akár vele együtt a saját pillákat is! Vagy pl. ha hason alvós vagy, hamarabb kihullhatnak a pilláid, mivel a fél arcod általában a párnában van, azaz fülled, melegszik, párásodik, dörzsölődik. A felragasztás utáni első 24 óra a kritikus. Ha ezalatt nem éri víz, pára, gőz, nem dörzsölöd, akkor sokáig örülhetsz a szép pillasorodnak! A szempilla (is) úgy marad sokáig szép, ha vigyázol rá! 
Tisztítani viszont kell, ez nagyon fontos! Ha rajta marad a csipa vagy egyéb szennyeződés, a tövében könnyen megtelepszenek különféle atkák, ami szemgyulladáshoz, a saját pillák kihullásához vezet! Jobb megelőzni a bajt, tisztítani kell rendszeresen, de óvatosan! 

Meg kell szokni a műpillákat, meg kell tanulni kezelni őket és akkor akármeddig lehet igéző tekinteted!

1D 9.500 Ft

2D 12.500 Ft

3D 13.500 Ft

4D-6D 15.500 Ft