ARCKEZELÉSEK

Mezoterápia

Olvass bele a blogba, ott részletesen írok a tűs kezelésekről és a tű nélküliekről. A mezoterápiás hatóanyagok terén a világ élvonalába tartozó francia Fusion cég csúcsminőségű hatóanyagaival dolgozom. A kezelés kúrában a legeredményesebb. Érdemes évente legalább 1 kúrát végigcsinálni és a csomagvásárlás mindig kedvezményes! 

Feszesítő, bőrmegújító anti-aging kezelés

Az F-Lift & Face egy egyedülálló feszesítő, bőrmegújító anti-aging formula. Ez a hatóanyag koktél egy igazi áttörés a bőrmegújítás területén. Megelőzi a bőröregedést; semlegesíti a szabadgyököket, csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat, stimulálja a kollagéntermelést (a kollagén a bőr feszességéért felelős fehérje).

Kezeklés hossza:
60-90 perc

Ára: 16.500 Ft  
Bérlet vásárlása esetén kezdezmény
 

Kezeklés hossza:
60-90 perc

Ára: 16.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kezdezmény

 

 
 
 
 

Botox hatású kezelés

F-BTX koktéllal botox-szerű hatást érhető el, azaz a hatóanyagok gátolják és csökkentik az arcizmok összehúzódásait, megelőzve az új mimikai ráncok kialakulását és csökkentve a ráncok megjelenését. Egy egyedi szinergia a totális lifting hatásért.

Bőrfiatalító, bőrmegújító anti-aging kezelés

Az F-XFC & Face egy nagyon magas hyaluronsav koncentrációjú és vitamindús hatóanyag bomba, amit elsősorban igénybevett, érett bőr kezelésére használunk. Erős antioxidáns hatású, hidratáló, öregedésgátló, különösen ragyogóvá teszi a bőrt és sugárzó természetes hatást eredményez. Ez a kivételes koktél erősen táplálja a bőrt, teltebbé, egészségesebbé teszi, védelmet biztosít.

Kezeklés hossza:
60-90 perc

Ára: 14.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kezdezmény
 
 
 
 

Kezeklés hossza:
50-70 perc

Ára: 14.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kezdezmény

Akne kezelése

A bőr faggyútermelése normalizálódik, a bőr megújul, kisimul. A bőrkezelő koktél gátolja az aknékért felelős propioni baktériumok szaporodását, erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik és gátolja a bőr kóros pigmentációját (foltosodását, elszíneződését), valamint elősegíti a bőrszövet megújulását. Alkalmazok egy professzionális, gyengéd hámlasztó szérumot is a kezelés során, amely glikolsavat és szalicilsavat tartalmaz. Ez eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket és segít visszaállítani a bőr fiatalos megjelenését.

Halványítás

Az erős pigmentáció elleni harcban ez a koktél kínál megoldást. Csökkenti az alfa-tirozináz (pigmentációért felelős enzim) tevékenységét, megújítja a bőrt. Kúraszerű alkalmazásával hatékonyan csökkenthető a nemkívánatos öregkori, napfény vagy akné okozta pigmentfoltok. 

Kezeklés hossza:
60 perc

Ára: 14.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kezdezmény
 
 
 

Kezeklés hossza:
50-70 perc

Ára: 14.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kezdezmény

Hegkezelés

A régi pattanásokból (aknéból) visszamaradt hegek kezelése, melynek eredményeképpen a bőr teljesen megújul, simább lesz, a pórusok összeszűkülnek. Ezt a kezelést mezopennel végzem, tehát ez egy tűs kezelés, mivel a kollagéntermelés fokozásán alapul. Az elért eredmény fokozható, ha elektroporációval (tű nélküli mezoterápia) egészítem ki a kezelést, mert úgy maximalizálható a hatóanyagbejutás.

Szemkörnyék feszesítés

F-Eye Contour egy tökéletes szemkezelő koktél, mely megakadályozza a bőr kiszáradását, a szem alatti táskák, a sötét karikák és ráncok kialakulását. A benne lévő hyaluronsav erősíti a bőr feszességét, hidratál, ezáltal csökkenti a ráncokat. Összetevői megszüntetik a sötét karikákért felelős pigmenteket, segítenek eltávolítani a szem alatti táskákat alkotó felgyülemlett folyadékot és zsírt.

Kezeklés hossza:
30 perc

Ára: 6.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kezdezmény

Kezeklés hossza:
60 perc

Ára: 14.500 Ft
Bérlet vásárlása esetén kezdezmény

Hajhullás kezelése

A hajhullás megállítható ezzel a  kezeléssel, a hajhagymák megerősödnek ezáltal a hajszálak is, de az eredmény csak kb. 6 hónap után látható. Több hajszál nem lesz, de a hajhullás megáll és a meglévő hajszálak erősödnek. 3-4 hetente szükséges ismételni.

Ennek a kezelésnek sajnos soha nincs vége, a következők miatt:

az androgén hajhullást a dihydrotesztoszteron (DHT) nevű nemi hormon okozza. A hajhagymák a hormon jelenléte miatt miniatürizáción, azaz elsorvadáson mennek keresztül. Az erre való “érzékenység” – tehát, hogy kinek a hajhagymája sorvad el a DHT miatt -, a férfiaknál genetikusan öröklődik, a nőknél bizonyos hormonváltozás (pl. változókor) váltja ki. A kezelés során olyan hatóanyagot juttatok be a hajhagymákhoz, ami megvédi a DHT-től, egy védőréteget képez a hajhagyma körül. Viszont ez a hatóanyag lassan, de felszívódik és ezzel megszűnik ez a védelem. Azért szükséges tehát legalább 5 hetente eljönni kezelésre, hogy a védelem folyamatos legyen.